Videviku tellijad hakkavad ajalehe asemel saama ajakirja 60+

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+
Ajakiri 60+ Foto: Repro

Kuna pankrotistunud ning eelmisel nädalal ilmumise lõpetanud ajalehe Videvik väljaandjal pole ettemaksude tagastamiseks raha, hakkavad tellijad alates septembrist saama ajakirja 60+.

Ühinenud Ajalehtede nõukogu liikme Margus Metsa sõnul on Videvik tellijatele võlgu kokku umbes 10 000 eurot. Lehe väljaandja Ants Tammega saavutatud kokkulepet hindas ta parimaks võimalikest ja märkis, et nüüd ei jää 1300 Videviku tellijat oma väljaandest lõplikult ilma. 60+ peatoimetaja Eve Rohtla loodab, et Videviku lugejatele hakkab meie ajakiri meeldima ja nad jäävad 60+ tellijateks ka tulevikus.

1990. aastal asutatud ja korra nädalas ilmunud Videviku viimane number avaldati eelmisel neljapäeval, kuid lehe vanemtoimetaja Asse Soometsa sõnul oli rahaliste probleemide tõttu juba kevadel selge, et vastu peetakse ainult pool aastat. Püsimajäämiseks pidanuks ajalehel olema senise 1300 asemel tellijaid vähemalt kaks korda rohkem, märkis ta.

Ajakiri 60+ on ajakiri elukogenud inimesele, mis on Pärnu Postimehe, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ja Valgamaalase tellija postkasti jõudnud tasuta. Neil, kel ajalehte postkasti ei tule, on võimalik ajakirja 60+ ka tellida. Täpsemat teavet ajakirja kohta saab SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles