Triatleet lubab panna toetajate nimed võistlusvormile

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhanson
Ain-Alar Juhanson Foto: Andrus Eesmaa

Triatleet Ain-Alar Juhanson on välja tulnud ideega, kuidas koguda raha osalemaks täispika triatloni maailmameistrivõistlustel Hawaii Ironman.

Nimelt kutsub ta kõiki olema oma tiimi "TriSmile Team" liige ja oma panuse andmisel lisab ta kõigi toetajate nimed Hawaii Ironman võistlusvormile.

Üleskutse eesmärk on saata Juhanson võistlusele tegema läbi aegade parimat tulemust.

Kas üleskutse täitis oma eesmärki, selgub hiljemalt 15. septembriks, kui tuleb otsustada, kas Juhansonil on võimalik minna Havaile.

"Sel keerulisel ja paljude uute võimalustega ajajärgul soovin positiivsete teguviisidega kutsuda inimesi ühtsustunnet säilitama ja üksteisele abikätt pakkuma. Naeratame ja leiame need võimalused üksteise abistamiseks. Praegusel hetkel vajan mina teiste inimeste panust, vastu pakun ülimat emotsiooni, mida ühele maailma raskeimale spordialale kaasa elamine saab pakkuda," ütles Juhanson.

Idee elluviimiseks on loodud koduleht http://team.ainalar.ee/. Seal saab sooritada ülekande Juhansoni toetuseks ja on võimalus sportlasele kirjutada positiivseid mõtteid ja soove ning näha oma nime ja selle asukohta tema tulevasel võistlusvormil.

Ain-Alar Juhanson on läbi aegade parim Eesti sportlane Hawaii Ironman täispika triatloni
maailmameistrivõistlustel, kus ta sai eelmisel aastal 13. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles