Triatleet treenib jalgrattaga Paidest Tartusse sõites

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal, kui Ain-Alar Juhanson tegi eile õhtupoolikul oma neljatunnist rattatreeningut Paidest Tartusse, laienes tema toetajaskond internetileheküljel ligi saja võrra.
Samal ajal, kui Ain-Alar Juhanson tegi eile õhtupoolikul oma neljatunnist rattatreeningut Paidest Tartusse, laienes tema toetajaskond internetileheküljel ligi saja võrra. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Triatleet Ain-Alar Juhanson teeb tõsist trenni maailmameistrivõistlustel osalemiseks. Kolmapäeval võttis ta jalgrattaga ette neljatunnise teekonna Paidest Tartusse. Kuna Tallinna-Tartu maantee on tema sõnul ratturile liiga ohtlik, sõitis ta ülikoolilinna läbi Viljandi.


Kuna majanduskriisi tõttu napib sportlasel sponsoreid ja võistlustel osalemine sattus ohtu, kutsus Juhanson esmaspäeval inimesi üles teda toetama. Kõigi abistajate nimed lubas ta panna võistlusvormile.

Tõsiasi, et projekti teise päeva lõpuks küünib toetajaskond koguni 500 liikmeni, lubab Juhansoni ütlust mööda loota, et on septembri keskpaigaks etteseatud eesmärk tuhat liiget ja 150 000 krooni ületatud.

Praegu on Juhansonil maailmameistrivõistlustel osaleda juba võimalik, projekti edasisest arengust sõltub, kui kaua jääb tal aega kohapealse eluga kohaneda.

Et troopilise kliima (35 soojakraadi ja suur õhuniiskus) ja 13tunnise ajavahega kohaneda, loodab Juhanson Hawaiile lennata vähemalt viis nädalat enne võistluse starti. «Kuni viimase minutini kodumaal treenimine ei tasuks ära, sest Eesti kümnekraadine sügis pole võistlusolukorrale ligilähedanegi,» selgitab ta.

Tiimi «TriSmile» koduleht, kus sooritada ülekannet Ain-Alar Juhansoni toetuseks, kirjutada häid mõtteid ja soove ning näha oma nime tema tulevasel võistlusvormil, asub aadressil: http://team.ainalar.ee/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles