Sotsid saabusid valimisjaoskonda ratastel grillahjuga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Täna kell 16 registreeris Paide valimisjaoskond esimese erakonna valimisnimekirja, kelleks oli Sotsiaaldemokraatlik Erakond.

Sotsid saabusid Paide raekotta ümberehitatud sapakaga. Nõukogudeaegselt autolt olid nad maha lõiganud katuse ja kapoti asemele ehitanud grillahju.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Järvamaa piirkonna esimees Kulno Klein ütles, et sapaka ehitasid nad ümber suvel Türil olnud Grillfesti tarvis.

Suurejoonelist saabumist põhjendas Klein asjaoluga, et Sotsiaaldemokraatlik Erakond läheb Järvamaal esimest korda valimistele oma nimekirjaga.
Sapaka roolis olnud Klein on sotside Paide linnavolikogu esimehe kandidaat ja tema kõrval istunud Priit Põder on linnapeakandidaat.

Sotisaaldemokraatide nimekirja kuuluvad: Kulno Klein, Priit Põder, Krista Nuhkat, Aivar Klemm, Anneli Merila, Aleksander Parmann, Helina Gluškova, Tauri Liblik, Kalle Grünthal, Siret Pihelgas, Asko Osula, Tarmo Simpson, Enn Käär, Paavel Šarapov, Margus Nurmik, Aivar Toom, Madis Kuhhi, Urmas Kivilo, Madis Pähk, Koit Pilipenko ja Ülo Rood. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles