Valla töötud tegi korda sotsiaalmaja

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi vallavalitsus

Türi valla töötud korrastasid Säreveres asuva sotsiaalmaja keldreid ja ümbrust. Ära viidi kaks traktori koormatäit olmeprahti ja mööblit ning korrastati majaümbrust.

Töötud on kaasatud Türi vallas mitmetele hooldus- ja haljastustöödele Töötukassale esitatud pikaajaliste töötute tööharjutuse teenus projekti raames Järvamaal. Türi vallas juhib projekti Otto Maamägi, tööga varustab Türi vallavalitsus ning valla koolid ja lasteaiad.
Tööharjutus on töötule tööharjumuse taastamiseks või esmase tööharjumuse omandamiseks osutatav tööturuteenus. Tööharjutuse eesmärk on töötu ettevalmistamine tööks.

Türi vallavalitsuse haljastusspetsialist Reelika Marrandi ütles, et nimetatud projekti raames on töötutega tehtud kõik lepinguvälised tööd nagu lillepeenarde istutamised ja hooldamised, alleepuude vesivõsude lõikused ja erakorralised prahikorjamised. Samuti on töötutega korrastatud mitmeid aastaid hooletusse jäetud vallale kuuluvad alad.
Töötutele kohaldatakse viietunnist tööpäeva, mis lõpeb neile sooja kõhutäiega Türi sööklas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles