Järvalane rullsuusatas end Baltikumi parimaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Möödunud pühapäeval Lätis olnud rullsuusatamise Balti karikasarja viimasel osavõistlusel sõitis Ambla spordiklubi suusataja Hanna-Maria Puhke end teiseks, millega sai naistearvestuses karikasarja üldvõidu.


Ambla spordiklubi treener Raido Rohi ütles, et sari koosnes kolmest osavõistlusest. «Esimesel Tallinnas oli Puhke esimene, teisel Leedus Anyksciais teine ja Lätis Cesises samuti teine,» täpsustas ta.

Rohi selgitas, et naised pidid kolmandal etapil läbima 8 × 2,6 km. «Rada oli ränkraskete tõusudega ja laskumised olid väga tehnilised, kus väiksemgi viga tähendas rajalt väljasõitu,» selgitas ta. «Naiste 21 km distantsil oli tõusu kuus kilomeetrit.»
Lisaks Puhkele osales karikasarjas Amblast ka Kaarel-Kasper Kõrge, kelle parimaks tulemuseks jäi teise osavõistluse kuues koht. Meestest võitis Cesise osavõistluse Ilmar Udam. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles