Kodukant Järvamaa otsib aasta sädeinimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta parimat MTÜ juhti ja aasta küla eestvedajat MTÜ Prandi Küla ja Allikad juhatuse esimeest Õnne Põllumetsa õnnitles Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg.
Eelmise aasta parimat MTÜ juhti ja aasta küla eestvedajat MTÜ Prandi Küla ja Allikad juhatuse esimeest Õnne Põllumetsa õnnitles Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kolme nädala jooksul peavad selguma aasta parimad kodanikualgatuses, selleks on MTÜ Kodukant Järvamaa ja SA Järvamaa Arenduskeskus välja kuulutanud avalikud konkursid.

Valitakse nii Järvamaa külaliikumise selle aasta sädeinimene kui ka kodanikualgatuses aasta parimad. Kodanikualgatuses tunnustatakse aasta parimat mittetulundusühingut, tublimat vabatahtlikku ja head algatust 2009. aastal.

Kandidaate saavad 9. novembrini esitada omavalitsused, äriühingud, üksikisikud kui ka mittetulundusühingud ise.
Parimate tunnustamine toimub 19. novembril Paide gümnaasiumis kodanikeühenduste konverentsil.

Eelmise aasta sädeinimeseks tunnistati Kaalepi külavanem Maiu Mäe, kelle eestvedamisel ehitati külakiik, rajati laste spordi- ja mänguväljak ning võrkpalliplats.
Parimaks MTÜ-kstunnistati Türi aianduse ja mesinduse selts, parimaks MTÜ juhiks MTÜ Prandi Küla ja Allikad juht Õnne Põllumets. Aasta vabatahtliku tiitel läks Järvamaa naiste varjupaiga loojale Leili Pruunile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles