Külaseltsi ruumidele kulus miljon krooni

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külaseltsi Karame üks juhtidest Vello Kallandi (vasakul) kuulis avamispeol külalistelt vaid kiidusõnu ruumide kujunduse kohta.
Külaseltsi Karame üks juhtidest Vello Kallandi (vasakul) kuulis avamispeol külalistelt vaid kiidusõnu ruumide kujunduse kohta. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile avas Karinu, Ramma ja Metsla ühine külaselts Karame endises Karinu sööklas seltsi ruumid. Ümberehituseks kulus üle miljoni krooni, sellest 938 000 krooni saab PRIAst.

Seltsi kasutada on 88ruutmeetrine saal ja kööginurk. Saali ühte nurka on ehitatud lava.
Karame üks juhtidest Vello Kallandi lausus, et avamisele tulnud külalised kiitsid ruumide hubast muljet ja värvivalikut.

Kallandi tunnistas, et ümberehitustööd päris viperuseta  ei kulgenud. Nimelt on hoone ehitatud nõukogude ajal mõisaaegse hobusetalli müüridele. Ehituskvaliteet oli halb, niiskus tõusis mööda seinu üles ja värv koorus seintelt maha, nüüdki tuli seinad seepärast katta plaatidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles