Lauamäng tunnistati autahvli vääriliseks

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kesklinna lasteaia mudilastele meeldib lauamäng.
Paide kesklinna lasteaia mudilastele meeldib lauamäng. Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Täna tunnustati Tartus Atlantise konverentsisaalis konkursile «Väärt tegu» esitatud algatusi, parimatele andis tänukirjad üle haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas.

«Väärt teo» autahvli vääriliseks tunnistati neli kavandit. Teiste seas ka Paide Kesklinna lasteaia ja Paide gümnaasiumi kavand, kus paljud maakonna õpetajad panid kokku Järvamaa kauneid kohti tutvustava lauamängu.

Lasteaia vanemate rühmade lastele ja I-VI klassi õpilastele mõeldud mäng kingiti kõikidele maakonna haridusasutustele, Järvamaa muuseumile ning Paide ja Türi raamatukogude lasteosakondadele.

Tänavu juba neljandat korda korraldatud konkursi eesmärk on tunnustada ja väärtustada koolide ja koolieelsete lasteasutuste innovaatilisi ettevõtmisi ning levitada erinevate algatuste ja projektide kogemusi.

Konkursi tunnuskirja vääriliseks tunnistati ka Paide ühisgümnaasiumi algklasside rühmatööde päevad «Välja väljakujunenud rutiinist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles