Linnavalitsus jagas tublimatele aastapreemiaid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Jürgenson
Meelis Jürgenson Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavalitsus kinnitas tänavusteks Paide linna haridus-, kultuuri- ja spordipreemia laureaatideks Daire Krabi, Raina Tammeriigi ning Piret Tuikeni.

„Hariduspreemia laureaadi, Paide gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Daire Krabi kohta võib südamerahuga öelda, et tegemist on lausa legendiga, kes on mitmekümne õpetaja-aasta jooksul õpetanud sadu õpilasi ning keda nii praegused õpilased kui ka vilistlased austavad ning tema õpetussõnu hea sõnaga meenutavad," lausus linnapea Kersti Sarapuu.


„Raina Tammeriik on linna kultuuripreemia igati väärikas laureaat, kes lisaks igapäevasele õpetajatööle Paide muusikakoolis on palju kiitust pälvinud ka muusikakooli sümfoniettorkestri ühe juhendajana," sõnas linnapea.
„Piret Tuiken, kelle loodud spordiklubis käib üle 200 lapse ning ka lapsevanema on aga oma entusiasmi, ettevõtlikkuse ning ellusuhtumisega eeskujuks paljudele ning väärib kindlasti oma igapäevase tänuväärse töö eest Paide linna spordipreemiaga autasustamist;" ütles linnapea Kersti Sarapuu.


Paide linna 2009. aasta parima sportlase tiitel, koos samuti kahekordse aastanumbriga võrdse preemiasummaga omistati motosportlane Meelis Jürgensonile, kes lisaks isiklikele headele tulemustele on hoolt kandmas ka järgmiste põlvkondade sportlasete hea käekäigu eest.


Aastapreemiate laureaadid saavad preemiaks kahekordse aastanumbriga võrdse rahasumma, mis koos tänukirjadega antakse üle vabariigi aastapäevale pühendatud kontsertaktusel 24. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles