Hariduspreemiatele esitati 26 kandidaati

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sel aastal esitati Järvamaa hariduspreemiatele 26 kandidaati - aasta õpetaja preemiale 15, noore õpetaja preemiale 3 ning klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale 8 kandidaati, annab teada Järvamaa omavalitsuste liit.

Preemiatele kandideerivad õpetajad 10 Järvamaa omavalitsusest. Pea pooled aasta õpetaja preemiakandidaatidest annavad matemaatikatunde ja 26 esitatud kandidaadi hulgas on vaid üks meesõpetaja.

Aasta õpetaja preemiale kandideerivad Kersti Kivisoo, Marika Lõhmus, Heli Järve, Tiia Järve, Tiia Mänd, Maie Paap, Enda Trubok, Siret Pärtel, Toomas Aan, Elve Laasmaa, Hedi Jürgen, Kersti Kertsmik, Silva Jürisoo, Siiri Tamm ja Ave Prints.

Noore õpetaja preemiale esitati Sandra Alusalu, Jana Roosimägi ja Liisa Gritsenko.

Klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale kandideerivad Annely Põder, Marika Roosileht, Mariana Kellner, Rita Õunapuu, Aime Jakobson, Airi Jakobson-Männik, Riina Õun ja Kairit Wirth.

Järvamaa omavalitsuste liidu haridus- ja noorsookomisjon koguneb järgmisel nädalal, et teha oma ettepanek preemialaureaatide osas liidu juhatusele.

Järvamaa hariduspreemiate pidulik kätteandmine ja õpetajatepäeva tähistamine toimub 27. septembril 2013. a Türil.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles