Loodusemees Fred Jüssi kutsub kohtuma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punetavad pihlapuud
Punetavad pihlapuud Foto: Eeva Kaun

Paide kultuurikeskus ootab loodushuvilisi 25. septembril õhtule koos Fred Jüssiga, et vaadata pilte ja kuulata hääli Eestimaa sügisest.

Kohtumine Eesti armastatud loodusemehe Fred Jüssiga algab Paide kultuurikeskuse kammersaalis kell 18. See on esimene õhtu sarjast «4 aastaaega», kus Jüssi näitab haruldasi Eestimaa helipilte sügisest, mille sekka põimib mõtisklusi elust.

«Ei ole minust enam seljakotiga rändajat, aga on jõekaldal istujat ning meenutajat ja mõtlejat küll. Loodusega suhtlemise viis on muutunud, kuid suhe on sama värske, kui see oli esimestel kokkupuudetel. Linnulaulgi võib kõlada kui sümfoonia ja huntide ulg, kui kirikukoor,» on Jüssi öelnud.

Osalemiseks palub Paide kultuurikeskus panna end kirja aadressil: marve.yritused@gmail.com või tel. 5622 8094, kuid oodatud on ka spontaansed tulijad

Osalustasu on kaheksa eurot, mida saab maksta kohapeal sularahas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles