Ettevõte leiab töötajaid läbi tutvuste

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomakasvatajat VTA struktuuride ümbertegemine ei mõjuta.
Loomakasvatajat VTA struktuuride ümbertegemine ei mõjuta. Foto: Tiit Reinberg

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu loodab oktoobris avatavasse uude Harkujärve Konsumisse meelitada häid töötajaid suure välireklaamiga, milleVäätsa Agro juhatuse liige Lenno Link ütleb, et firma värbamispreemia maksmist kaalunud, kuid seni pole seda erinevalt ETK-st kasutada otsustanud.s lubatakse tööletuleku tasu 500 eurot, kirjutab Ärileht

"Kui me otsime inimesi lehekuulutusega, siis see ei anna sageli head tulemust ja me ei leia neid, keda vajame. Sellepärast eelistame otsida töötajaid läbi praeguste töötajate tutvuste," räägib Link.

"Mulle tundub, et uue töötaja kutsumisel on omalaadseks preemiaks juba see, kui inimene saab töötada tuttavate ja usaldusväärsete kaaslastega. Kui meie töötaja räägib tutvusringkonnas ettevõttest hästi, et meil hinnatakse inimesi, siis see annab paremaid tulemusi kui rahaga meelitamine," on piimatootja esindaja veendunud.

"Värbamispreemia tuleks meie puhul kõne alla siis, kui oleks vaja ühe korraga suuremat hulka inimesi palgata. Kuid muidu hoiame silmad ja kõrvad heade töötajate suhtes pidevalt lahti."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles