Paide vallavanem tõuseb maakonna tähtsaimaks meheks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veljo Tammik
Veljo Tammik Foto: Andrus Eesmaa

Kui Kersti Sarapuule ja Kalju Kertsmikule jäi Järvamaa omavalitsuste liidu juhi koht kättesaamatuks, võib homme maakonna ihaldusväärseimale kohale astuda Paide vallavanem Veljo Tammik.

Tõnis Kõiv, Arvo Sarapuu, Üllar Vahtramäe ja teisi maakonna poliitilisi tippe ühendab asjaolu, et nad on pääsenud omavalitsusliitu juhtima.
Selle väärika klubiga püüdsid aasta lõpul ühineda ka Paide linnapea Kersti Sarapuu ja Albu vallavanem Kalju Kertsmik, kuid kumbki ei kogunud külladast toetust.

Eile õhtuks jõudsid maakonna omavalitsusjuhid ja erakondade liidrid kokkuleppele, et liidu juhatuse esimeheks valitakse homme Paide vallavanem Veljo Tammik.


Tammik tunnistas Järva Teatajale, et on andnud nõusoleku kandideerida. «Kas mind sellele kohale ka valitakse, selgub reedel,» lisas ta.
Järvamaa omavalitsuste liidu (JOL) esimeheks pürib Tammik seetõttu, et tahab liidu patiseisust välja tuua. «Ma ei taha, et Järvamaa omavalitsuste liit, mis on seni üksmeele poolest silma paistnud, nüüd lõheneks,» selgitas ta. «Kui peaksin esimeheks saama, siis esimene töö ongi seista selle eest, et oleksime ühtne meeskond.»
JOLi viimase aja nõrkuseks peab Tammik asjaolu, et pole määratud eesmärke. «Nüüd peame endale uued eesmärgid püstitama ja neid täitma asuma,» lisas ta.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles