Admirali mälestuseks matkatakse jälle 20 kilomeetrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Kaitseliidu Järva malev kutsub 14. veebruaril osa võtma neljandast rahvamatkast admiral Pitka mälestuseks.


Ligi 20kilomeetrine matkarada algab Jalgsemalt Pitka mälestuskivi juurest ja kulgeb läbi Järva-Jaani Peetrisse. Sõidu Peetrist Jalgsemale tagasi korraldab Kaitseliidu Järva malev.


Äraväsijate tarvis liigub matkakolonni lõpus buss, poolel teel pakuvad korraldajad kosutuseks teed ja pirukaid ning matka lõpus sooja suppi.


Kaitseliidu Järva malev palub selga panna ilmastikule sobivad rõivad, võimalusel erksate värvidega. Kaasa on soovitav võtta termos sooja joogiga, veidi suupisteid ja eelmistel aastatel osalenutel ka kindlasti matkakaart.


Nende vahel, kes on käinud matkal vähemalt kolm korda, loositakse auhindu. Kõik matkalised, kes on selleks aastaks kogunud matkakaardile kolm templit, saavad rahvamatka tunnustega salli.


Matkale saab ennast kirja panna 10. veebruarini Kaitseliidu Järva maleva telefonil 384 9170 või e-maili teel: jarva@kaitseliit.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles