Paide andekaid lapsi saab esitada preemiale

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi vilistlane Kristiine Kurema on saanud toetust andeka lapse fondist.
Paide gümnaasiumi vilistlane Kristiine Kurema on saanud toetust andeka lapse fondist. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavalitsus ootab 7. veebruarini ettepanekuid heategevusliku sihtkapitali Andekas Laps 2010. aasta stipendiaatide kohta ning kutsub inimesi üles annetustega sihtkapitali tegevust toetama.

Linnapea Kersti Sarapuu sõnul võivad ettepanekuid teha kõik paidelased, asutused, ühingud, organisatsioonid ja äriühingud, esitades vabas vormis avalduse ning kandidaadi iseloomustuse.

Tänavu antakse andekatele ja tublidele Paide noortele preemiaid välja seitsmendat korda, kokku on sihtkapitali Andekas Laps stipendium määratud 181 noorele paidelasele.

Sihtkapitali nõukogu poolt läbivaadatud ja linnavalitsuse poolt kinnitatud toetused antakse kätte Eesti vabariigi 92. aastapäeva aktusel 21. veebruaril Paide kultuurikeskuses.

Ettepanekuid saab teha kirjalikult Paide linnavalitsusse (Pärnu 3) märksõnaga „Andekas laps" ning samuti e-posti teel paide@paide.ee. Sihtkapitali arveldusarve SEB Pangas on 10030228771016. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles