Konkursi tähtaeg lükkus passiivsuse tõttu edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal pidasid türilased parimaks kohalikuks teenuseks Türi ujula ujula- ja saunateenust. Kõhutantsijaid võib seal siiski näha vaid Kevadpealinna avaüritusel.
Eelmisel aastal pidasid türilased parimaks kohalikuks teenuseks Türi ujula ujula- ja saunateenust. Kõhutantsijaid võib seal siiski näha vaid Kevadpealinna avaüritusel. Foto: Merit Männi

Türi vallavalitsus pikendas ettevõtluskonkursi tähtaega 3. veebruarini, sest viies kategoorias parimate väljaselgitamiseks laekus kahe nädalaga vaid kaks ankeeti.


Konkurssi korraldab vallavalitsus neljandat aastat ja selgitab selle käigus välja valla parima ettevõtte, parima talu, aasta toetaja, parima kohaliku toote või teenuse ja kliendisõbralikuma ettevõtte.


Vallavanema nõunik Silvi Lukjanov ütles, et tähtaja pikendamisega tahab vallavalitsus inimesi ergutada kaasa mõtlema ja tublimaid esitama. «Väljas on külm ja see on mõtted mujale viinud,» nimetas ta ühe passiivsuse põhjuse. «Aeg on ka praegu raske, aga ega inimesed sellepärast veel oma tööd halvemini tee,» lisas ta.


Lukjanovi arvates on konkursile esitamine parim viis majanduslikult raskel ajal ettevõtjaid hea teeninduse või toote eest tänada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles