Kakskümmend turismiettevõtjat sõidab messile

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anneli Kenk

Järvamaa turismiettevõtted osalevad 12.-14. veebruarini kestvas Eesti Näituste messihallides turismimessil «TOUREST 2010».

Ühtse kujundusega pinnal on väljas üle 20 Järvamaa turismiettevõtte: Türi muuseum, Eesti ringhäälingumuuseum, Imavere kõrts, Eesti piimandusmuuseum, Kilplane OÜ, Järvamaa muuseum, SA Paide spordi- ja tervisekeskus, MTÜ Järva Arengupartnerid, Paide linn, Eivere mõis, Jaama kohvik, Kevadekalad OÜ, Türi võõrastemaja, SA A. H. Tammsaare muuseum Vargamäel, Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus, Metsajõe puhkemaja, Türi vald, Rae puhkemaja, Paide kultuurikeskus, MTÜ Seidla Tuuleveski, Simisalu loodusmaja, Paide turismiinfokeskus ja Türi turismiinfopunkt.

Paide turismiinfokeskuse infokonsultant Piret Sihver ütles, et juba mitmendat aastat on siseturismile eraldatud omaette hall, kus on esindatud kõik Eesti regioonid. Järvamaal on hallis seekord 50 ruutmeetrit ekspositsioonipinda.
Järvalased tahavad tänavu oma pakkumisi tehaa eelkõige pereturistidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles