Bussid takerdusid lumehange

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Nädalavahetusel olnud lumetuisk takistas bussiliiklust. Veel täna hommikul ei saanud buss Paide vallas Purdi külla sisse sõita ja mõni koolilaps ei jõudnud seetõttu kooli.

Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektor Harri Lepamets lausus, et selliseid juhtumeid oli nädalavahetusel veel. «Oli ka kohti, kus buss pidi kilomeeter maad tagurpidi tagasi sõitma,» sõnas ta.

Lepamets selgitas, et probleeme tekitasid bussidele kõrvateed, mis olid täis tuisanud. Seetõttu ei pääsenud reedel buss Purdi külla.

Laupäeval hommikul jäi Väätsal buss lumme kinni. Sama juhtus ka Järva-Jaani juures Ammuta küla lähedal ja buss hilines umbes pool tundi. Järva-Jaani vallas ei pääsenud buss veel Jalgsema külla. «Türi-Võhma-Villevere buss ei läinud pärastlõunal Kahalasse, sest tee oli tuisanud,» ütles Lepamets. «Samuti ei läinud buss Retlasse.»
Pühapäeval ei pääsenud buss Vedruka külla.

Lepamets sõnas, et neil vedajale etteheiteid pole. «Nad näevad vaeva,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles