Sissemurdjad ründasid turvatöötajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ööl vastu neljapäeva Türil ühte kauplusse sisse murdnud mehed ründasid neid kinni pidama läinud G4Si turvatöötajat ja loopisid pudelitega turvafirma patrullautot.

25. veebruari öösel kella poole kahe ajal teatati G4Si juhtimiskeskusse sissetungihäirest ühes Türi kaupluses.


G4Si kommunikatsioonidirektor Andres Lember vahendas, et sündmuskohale saadetud patrullekipaaži turvatöötaja nägi kaupluse juurest ära jooksmas kolme meest.


Turvatöötaja teavitas murdvargusest ja kahtlusaluste arvust viivitamatult juhtimiskeskust ja politseid ning suundus varastele järele.


Üks varastest koos kotitäie alkoholipudelite ja sigarettidega õnnestus turvatöötajal poe läheduses kinni võtta. Turvatöötaja pani varga käed raudu ja talutas ta poe juurde tagasi.


Seal tulid kinnipeetule appi tema kaaslased ja ründasid turvatöötajat. Kallaletungi saatsid ähvardused turvatöötaja «kasti panna».


Enesekaitseks oli turvatöötaja sunnitud tegema teenistusrelvast neli hoiatuslasku õhku. Selle peale lõppes rünne turvatöötaja vastu, kuid vargad asusid oma agressiivsust välja elama G4Si patrullauto peal, mille poole hakkasid lendama poest varastatud pudelid.


Auto kahjustused piirdusid plekimõlgi ja mõranenud esiklaasiga. Seejärel üritasid vargad jälle põgeneda ja järgnes turvatöötaja neile.


G4Si turvatöötaja võttis koos sündmuskohale appi tulnud turvafirma Grifs turvatöötajaga kinni kaks meest, kolmas pääses põgenema. Kinnipeetud mehed anti üle politseile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles