Järvamaa missikarussell keerleb jälle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eelmisel reedel kogunesid kaunid tüdrukud üle Järvamaa Paide kultuurikeskusse, et panna end proovile missivõistluse «Miss Medium 2010» eelvoorus.

Tegelen tantsimise, laulmise ja näitlemisega, mulle meeldib väga naerda ja perega koos olla; mulle meeldib tantsida ja laulda, iseloomult olen väga sõbralik; olen väga aktiivne ja suureks saades sooviksin saada näitlejaks – niimoodi tutvustasid end «Miss Medium 2010» osavõtjad eelvoorus.
Lõppvooru pääsesid
kõik osalejad
Tüdrukute enesetutvustustest oli tunda, et nad võtsid asja tõsiselt, olid selleks valmistunud, sest filmidest nähtud koperdamisi ega kukkumisi laval ette ei tulnud. Sellele aitas ilmselt kaasa saalis valitsev sõbralik õhkkond.
«Miss Mediumile» olid oodatud tüdrukud vanuses 12–15 aastat. Teisele üritusele oli 14st end kirja pannud tüdrukust kohale tulnud 13, mis on peakorraldaja Triin Väina hinnangul suurepärane tulemus. «Esimene aasta oli nagu proov. Paljud tüdrukud ei julgenud tulla, sest nad ei teadnud, mida tegema peavad, aga nüüd on asi juba tuttav, tüdrukutele meeldis ja nad tulid,» lausus ta.
Missivõistluse lõppvoor, kuhu pääsesid edasi kõik eelvoorus käinud tüdrukud, on 8. mail kultuurikeskuses. Seal tuleb läbi teha tantsukava ja enesetutvus lille abil, moeetendus, playbox, kuhu võib kaasa võtta sõpru, ja õhtukleidi voor.
Eelvooru kõrvalt jälginud eelmise aasta teine printsess Eliis Härma hindas tänavust konkurentsi tihedaks.
 «Eelvooru kõrvalt vaadates tekkis küll tunne, et issand, nüüd tahaks ise ka osaleda,» lisas ta.
Ka korraldajad aitavad missikandidaatidel võistluseks valmistuda. Kõigepealt annab treener Taimi Ainjärv neile kõndimis- ja tantsutunde. Ta vaatab üle tüdrukute rütmitaju, kõnnaku ning teeb esimeseks vooruks ühise tantsukava. «See tuleb niisugune tantsukava, kus kõik tüdrukud saavad võrdselt särada,» selgitas peakorraldaja Triin Väin.
Kindlasti tuleb kosmeetik Kerttu Talve jumestus- ja näohooldustund. Ta õpetab, millise meigiga sobib lõppvoorus lavale minna ja kui palju võiks end meikida. «Eelmise aasta esimestes voorudes meikisid tüdrukud end ikka väga, aga nende vanuses võiks värvida mõõdukalt,» lausus Väin.
Auhinnad jäävad saladuseks
«Miss Medium 2010» võitja saab kindlasti pähe krooni, aga teised auhinnad jättis Triin Väin saladuskatte alla. Eelmisel aastal selgusid need alles lõppvoorus. «Mina eelistan praktilisi auhindu,» vihjas ta.
Näiteks oli möödunud aasta auhindade seas tulekustuteid ja Miss Medium sõitis perega Soome.
Eelvooru jälgis saalist ka «Miss Medium 2009» Kelly Martin, kes tunnistas, et missikroon on andnud talle enesekindlust, sõpru ja esinemiskutseid.
Uuele missile Kelly alla jääda ei karda. «Alati tuleb uus ja parem võitja, aga ma ei põe selle pärast. Hea on, kui tuleb teine miss kõrvale,» ütles ta.
Missikandidaat Regina Perzinski eelvoorus närvis polnud. «Olen hästi palju laval olnud, seepärast pole nii närvis, kui peaks,» sõnas ta.
Võistluse tarvis on Regina küll valinud välja poed, kust osta rõivaid, aga muid suuri ettevalmistusi veel teinud pole. «Võistluselt ootan kindlasti võitu,» ütles Regina naerdes. «Võit oleks küll tore, aga eelkõige on see hea kogemus ja saab aega veeta.»

TEAVE
«Miss Mediumist 2010» võtavad osa:
Anne-Maria Nurmik (13) Paide, Laura Aidla (13) Koigi, Kätlin Ani (14) Kabala, Regina Perzinski (12) Paide,
Eleri Kütt (12) Paide, Kertu Salme (12) Paide, Johanna Laura Trug (12) Paide, Greeta Roosileht (14) Kabala,
Gerlyn Sarapik (13) Paide, Kati Sepp (12) Väätsa, Triinu Kopelmäe (12) Väätsa, Helis Salman (12) Väätsa,
Kerstin Saame (14) Ambla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles