Paide spordihall pani neli sauna kinni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide spordihall
Paide spordihall Foto: Tiit Reinberg

Paide spordihalli kodulehel on kirjas teade, et seoses kehva majandusolukorraga otsustas sihtasutuse Paide spordi- ja tervisekeskuse juhtkond sulgeda alates 18. märtsist kõik spordihalli duširuumide saunad.

Spordi- ja tervisekeskuse juhatuse liige Jaan Arvola ütles, et nelja riietusruumis saunad enam ei tööta, sest neile kulus palju raha, näiteks mõni nädal 5000 krooni. «Ütleme nii, et neid saunu ei kasutatud alati heaperemehelikult ja vahel valati korraga pang vett kerisele,» selgitas ta. «Liigne vesi lõhkus kütekehi nii tihti, et vahepeal polnud neid Paide kauplustest saadagi.»


Arvola tunnistas, et kokkuhoiuplaane on teisigi. Kui praegu on spordihallis avalik saun lahti viiel päeval nädalas, siis suvel saab leili võtta vaid ühel päeval nädalas.


Ujulaga on säästuplaanid niisugused, et 28. juunist algab suvepuhkus ja uuesti teeb ujula uksed lahti 1. septembril. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles