Veebruaris sündis palju poisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Järva maavalitsus registreeris veebruaris kümne tüdruku ja 17 poisi sünni, poiste hulgas oli ka üks paar kaksikuid.


27 sünni kõrval registreeris maavalitsus 38 surma.


Abielusid registreeriti maavalitsuses kaks, vaimulikud veebruaris abielusid ei sõlminud. «Vaikne talvine aeg,» põhjendas perekonnaseisuametnik Tiia Priidik. Oli ka üks abielulahutus.


Eestis sündis veebruaris 1194 last, neist 582 olid poisid ja 612 tüdrukud. Kaksikuid oli 25 paari, neist 9 paari poisse, 5 paari tüdrukuid ja 11 segapaari.


Populaarsemad poistenimed olid Rasmus, Martin, Maksim, Marten, Oskar, Sander, Artur, Henri, Kristofer, Gregor. Tütarlastele pandi enim nimeks Laura, Sandra, Sofia, Maria, Milana, Lisandra, Polina, Arina, Mirtel, Annabel.


Veebruaris registreeriti 227 abielu, vaimulikud sõlmisid neist 10. Perekonnaseisuametid registreerisid 181 abielulahutust.


Regionaalministri käskkirjaga anti veebruaris 69 isikule uus nimi, nendest eesnimi 14, perekonnanimi 48 ning ees- ja perekonnanimi seitsmele isikule.


Veebruaris registreeriti 1312 surma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles