Algasid kutsekooli ehitustööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sternhill Üldehituse ehitajad lõhkusid eile Paide õppekoha peahoone teise korruse klassiruumide põrandaid. Ainar Võsujalg (ees) ütles, et ühe põranda alt leidsid töömehed sõrmuse.
Sternhill Üldehituse ehitajad lõhkusid eile Paide õppekoha peahoone teise korruse klassiruumide põrandaid. Ainar Võsujalg (ees) ütles, et ühe põranda alt leidsid töömehed sõrmuse. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile algasid Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekoha peahoone ümberehitustööd, mis lõpevad suve lõpus, täielikult uue sisustusega hoonesse kolib asutus hiljemalt jõuludeks.

Järvamaa kutsehariduskeskuse juht Rein Oselin ütles, et eile kell kaheksa hommikul olid ehitajad platsis ja alustasid esimesi lammutustöid.
Oselin on varem Järva Teatajale öelnud, et õppehoone ümberehitus tähendab, et püsti jääb ainult vana majakarp, aga ülejäänu ehitatakse uuesti üles.

Kutsehariduskeskus on olnud ehitustöödeks valmis ja tühjaks kolitud juba sügisest saadik, õppetööd on tehtud ajutistel pindadel ühiselamu klassides. «Kitsas ja tülikas on, aga kannatame parema lootuses ära,» sõnas Oselin.
Peahoone ümberehituseks, õppevahendite ja sisustuse ostuks on kavandatud 40 miljonit krooni.

Raha tuleb Euroopa Liidu struktuurfondist. Ehitab Kristiine Ehitus, kes pakkus tööde hinnaks 16,5 miljonit krooni (ilma käibemaksuta), ülejäänud raha kulub sisustuse ja õppevahendite hankimisele.
Ehituse omaniku järelevalvet hakkab tegema Jõhvi ettevõte OÜ Zoroaster ja ehitusjuhtimist korraldab OÜ Bucanoma.

Ehitajaga sõlmitud lepingu järgi peavad ehitustööd olema lõpetatud 31. augustiks, pärast seda algab maja sisustamine ja õppevahenditega varustamine. «Unistame muidugi, et kolima saaks hakata juba septembris, aga elu on näidanud, et infotehnoloogia vahendite ja muude seadmete hankimine ja seadistamine võib aega võtta,» lausus Oselin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles