Noored tahavad etendada muresid

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasiumi näitetrupp Maski Taga viis publiku lennukale reisile noorteprobleemide maailma etendades tükki «Autoportree», millega esindab Järvamaad ka üle-eestilisel festivalil «Kooliteater 2010».
Paide ühisgümnaasiumi näitetrupp Maski Taga viis publiku lennukale reisile noorteprobleemide maailma etendades tükki «Autoportree», millega esindab Järvamaad ka üle-eestilisel festivalil «Kooliteater 2010». Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Üle-eestilisel festivalil «Kooliteater 2010» esindab Järvamaad gümnaasiumide arvestuses Paide ühisgümnaasiumi näitetrupp Maski Taga ja põhikoolide arvestuses Järva-Jaani gümnaasiumi V–VI klasside näitlejad.

Eile võtsid Paide ühisgümnaasiumis «Kooliteatri» festivali maakonnavoorus üksteiselt mõõtu kolm põhikooliosa näitetruppi ja üks trupp gümnaasiumiosast.
Põhikoolidest pälvis võidu Järva-Jaani gümnaasiumi V–VI klasside õpilaste etendatud Jaan Aitaja kirjutatud «Kargula tembud».
Eripreemia hea osatäitmise eest läks Kristina Kasemäele Järva-Jaani gümnaasiumist, Karl Tipile Paide ühisgümnaasiumist ja Marii Rikkerile Aravete keskkoolist ning gümnaasiumiõpilaste trupile Maski Taga rühmatöö eest.
Paide ühisgümnaasiumi näiteringi juhendaja Marju Mändmaa ütles, et noored käivad hea meelega teatrit tegemas ning nende meelisteemad on elu ja noortega seonduvad probleemid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles