Koolid hakkavad taas võidu vanapaberit koguma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

12. aprillil algab järjekordne vanapaberi kogumise kampaania, millest lisaks Järvamaa koolidele võtavad tänavu osa ka Raplamaa haridusasutused.


«Vanapaber 2010» kestab 7. maini. Väätsa prügila projektijuht Toomas Laimets ütles, et arvestust peetakse põhikoolide ja gümnaasiumide osas eraldi ja koolid järjestatakse ka ühe õpilase kohta kogutud vanapaberi koguse järgi.


Laimetsa sõnul saab kogu kampaania jooksul värsket teavet kodulehelt www.jarva.ee Väätsa prügila lingi alt. «Tublimatele koolidele on rahalised preemiad, kleebised, T-särgid, lisaks üllatusauhinnad toetajatelt,» lubas ta. Üks rahaline preemia loositakse välja kõigi osalevate koolide vahel.


Kampaania avaseminar algab TÜ Türi kolledžis teisipäeval, 6. aprillil kell 13. Seal tutvustatakse kampaania korraldust lähemalt, põneva ettekande «Valusad küsimused inimkonna ning planeedi toimetulekust» teeb rännu-, filmi- ja loodusmees, osaühingu Vesilind juhataja Riho Västrik.


Kampaanias osalejaid autasustatakse 20. mail pidulikul lõpuüritusel koos projekti «Hoia metsa» kiidupäevaga Paide kultuurikeskuses. Kampaaniat «Vanapaber 2010» toetab keskkonnainvesteeringute keskus 52 000 krooniga.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles