Maribel tantsutrupp Exit tõusis Eesti paremate sekka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Koolitantsu» lõppkontserdil Tallinnas näeb ka spordiklubi Maribel trupi Exit estraaditantsu «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni», mis räägib sekretäri rutiinsest tööpäevast.
«Koolitantsu» lõppkontserdil Tallinnas näeb ka spordiklubi Maribel trupi Exit estraaditantsu «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni», mis räägib sekretäri rutiinsest tööpäevast. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile lõppes üle kahe kuu kestnud «Koolitantsu» maraton ja lõppkontserdil Tallinnas Salme kultuurikeskuses kuulutas žürii välja aasta paremad tantsutrupid.


Erinevalt eelmistest aastatest, mil žürii valis välja laureaadi ja andis eripreemiaid, kuulutati tänavu igas vanuseastmes ja kategoorias välja kaks-kolm nominenti ja üks laureaat.


Paide spordiklubi Maribel tantsutrupp Exit jõudis sekretärineiu rutiinsest päevast jutustava tantsuga «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni» estraaditantsude kategoorias X-XII klasside vanuserühmas nominentide sekka.


Teiseks nominendiks nimetas žürii Kohtla-Järve tantsutrupi Vallatud tantsu «Niiluse jõe kaldal», aga laureaadiks kuulutas Tallinna tantsutrupi Remei «India tantsu».


Samas kategoorias ja vanuserühmas on järvakatel varemgi hästi läinud: eelmisel aastal tunnistas žürii laureaadiks Järva-Jaani noorte esimese liikumisrühma tantsuga «Selle aja tants».


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles