Missiks pürib kümme tüdrukut

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anu Ansberg

8. mail asub kümme Järvamaa missikandidaati võistlema Miss Medium 2010 tiitli pärast.

Peakorraldaja Triin Väina ütlust mööda algab võistluspäeva hommikul Paide kultuurikeskuses juba kell 10 Lillepäevaga. «Lilleseadjate tööd hakkavad kaunistama õhtust võistluslava,» lisas ta.
Väin selgitas, et praegu teevad tüdrukud kord nädalas lavaproovi, kus õpivad treener Taimi Ainjärve käe all kõndima ja tantsima.

Täna kohtuvad nad kosmeetik-jumestaja Kerttu Talvega, kes jagab näpunäiteid, kuidas nende vanuses tütarlaps ennast meikima peaks. Missikandidaadid läbivad veel fotosessiooni teemal «Kelleks ma suurena saada tahan».
Väin märkis, et möödas on õppepäev Lääne-Eesti päästekeskuses, mil päästjad õpetasid põlevat inimest abistama. «Praegu näevad tüdrukud vaeva omaloomingu ehk playboxi-vooruga, milleks lavastavad iseseisvalt ühe staari kontserdi,» ütles ta.

Miss Medium 2010 tiitli üle otsustab žürii koosseisus Katrin Väli, Raivo Kiisler, Taimi Ainjärv, Rauno Stein ja Simo Toode. Oma lemmiku valib ka Lääne-Eesti päästekeskus.
Järvamaa infoportaal uuris missikandidaatidelt, kelleks nad tahavad saada, ja korraldas fotosessiooni. (Järvamaa infoportaal, JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles