Minister lubas koolile uut maja

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päinurme internaatkooli juht Eevi Tüüna (vasakul) tutvustab endisele haridus- ja teadusminister Tõnis Lukasele kooli. Minister kinnitas Tüünale, et kool saab uue maja.
Päinurme internaatkooli juht Eevi Tüüna (vasakul) tutvustab endisele haridus- ja teadusminister Tõnis Lukasele kooli. Minister kinnitas Tüünale, et kool saab uue maja. Foto: Ants Leppoja

Päinurme internaatkool on esimene riigikool, millega Riigi Kinnisvara aktsiaselts hakkab Eesti majandusseisu paranedes tegelema. Kavas on vana maja lammutada ja ehitada uus õppehoone.

Päinurme internaatkool on oodanud kannatlikult uut hoonet mitu aastat, seetõttu pole ka praegusse majja oluliselt raha paigutanud.
Kolmapäeval kooli külastanud haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas sõnas, et veidi tuleb veel kannatada. Maavanem Tiina Oraste ajaveebi järgi lubanud Lukas, et riigi rahandusolukorra paranedes teeb Riigi Kinnisvara aktsiaselts algust Päinurme internaatkooli uue hoone ehitusega ja vana koolihoone lammutatakse.
Haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsioonibüroo konsultant Rein Joamets märkis, et Riigi Kinnisvara aktsiaseltsiga sõlmitud raamlepingu koolidest on Päinurme kavandatavatest ehitistest ootel esimesena. «Kui rahandusministeeriumilt ehituslimiit saadakse, alustatakse kohe ka toimingutega,» ütles ta. «Eeldatavalt tuleb see järgmise aasta alguses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles