Iga inimene heliseb omamoodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kesk-Eesti noorsootöö keskus korraldab esmaspäeval KENKi Akadeemia «Iga inimene heliseb!», et aidata laste ja noortega tegelejatel märgata ümbritsevaid inimesi ja iseenda erilisust ning (omamoodi) helisemist.

Keskuse karjääriinfospetsialist Heidi Antons lausus, et inimeste huvi Akadeemia vastu oli suur, kirja on end pannud 70 inimest, nende hulgas on lastevanemaid, õpetajaid, tugi­spetsialiste, noorsootöötajaid, ametnikke. «Lektorid on Eestis hinnatud koolitajad ja oma valdkonna spetsialistid, päeva jooksul on osalejatel võimalik kuulata kaht loengut ning osaleda kahes oma valitud töötoas,» lisas ta.

Päeva alustab psühholoog ja õppejõud Anu Virovere, kes räägib muutuva maailma väljakutsetest noorte kasvatamisel ja õpetamisel. Teise teemana on võimalus kaasa mõelda ja vastust otsida küsimusele, millest küll on tehtud poisid ja tüdrukud. Koolitaja on pereterapeut ja nõustaja Meelike Saarna. Kokkuleppel koolitajatega loengud salvestatakse ning tehakse internetis kättesaadavaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles