Valimisjaoskonnad on avatud

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu / Järva Teataja

Täna, 20. oktoobril on kõik valimisjaoskonnad avatud kell 9:00 – 20:00. Valimispäeval saab hääletada üksnes oma elukohajärgses jaoskonnas. Kaasa tuleb võtta kehtiv isikut tõendav dokument (näiteks pass, isikutunnistus, juhiluba, pensionitunnistus), millel on isiku nimi, sünniaeg või isikukood ja foto. Valijakaarti ei ole vaja kaasa võtta. Hääletamissedelile tuleb selgelt ja arusaadavalt kirjutada kandidaadi number.

Valimispäeval toimub ka kodus hääletamine. Kui valija terviseseisundi või muu mõjuva põhjuse tõttu ei saa hääletada hääletamisruumis, võib ta taotleda hääletamist kodus. Selleks esitab valija oma elukohajärgsele valla- või linnavalitsusele või jaoskonnakomisjonile kirjaliku taotluse hiljemalt 20. oktoobril kella14-ni. Hääletuskasti saab koju tellida ka telefoni teel, aga seda üksnes täna kell 9 –14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles