Spordiliit jagas noortele 750 eurot

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Järvamaa spordiliit koostöös Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupiga toetas 750 euroga Järvamaa andekaid noorsportlasi.

Sel korral said toetatud viis spordiklubi: 300 euroga SK Vargamäed (toetatud sportlasteks Ave Bombul, Kalle Talu ja Ants Bombul), 100 euroga orienteerumisklubi JOKA (Raido Marrandi), kergejõustikuklubi Järvala (Gert Valdsalu) ja Paide ujumisklubi (Oskar Hanko) ning 150 euroga MTÜ Järvamaa ratsaspordiklubi (Anna-Liisa Raudsepp).

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring selgitas, et spordiliit koostöös Eesti Kultuurkapitali Järvamaa Ekspertgrupiga jagab juba teist aastat spordiklubide kaudu maakonna andekatele noorsportlastele õppe -treeningtoetust. «Toetust annab spordiliidu juhatus välja neli korda aastas ja seda esitatud taotluste alusel, eelneva kvartali sportlike tulemuste eest ning kuni 18aastatele noorsportlastele,» märkis ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles