Koerulased on parimad Järva maleva saalihokimängijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kirsika Ilmjärv

Kahel järjestikusel nädalal olid võistlustules Kaitseliidu Järva maleva staap ning neli üksikkompaniid, kuid lahinguvälja asemel oli sedapuhku võitlustandriks võimla, kus selgitati maleva parim saalihokivõistkond.

Võistlustulest väljus võidukana Koeru üksikkompanii, kes oli resultatiivseim nii rünnakul kui ka parim kaitses rabanud võistkond, sest suutis vastastele visata 22 väravat ja lasi omale sisse vaid 7 väravat.
Teisele kohale tuli vaid Koerule alla jäänud Türi üksikkompanii ning kolmandaks mängis ennast Roosna-Alliku üksikkompanii. Neljanda koha sai Paide üksikkompanii ning viienda Järva maleva staabi võistkond.

Järva maleva saalihokiturniiri korraldaja, vanemleitnant Janis Frei sõnul õnnestus esimest aastat toimunud võistlus suurepäraselt ning näitas, et saalihoki on maakonna kaitseliitlaste, naiskodukaitsjate, noorkotkaste ning kodutütarde seas väga popularne. "Kokku osales erinevates võistkondades saalihokiturniiril 45 võistlejat ning võistkonnad panid endast kõik välja, et saada aastaks enda valdusesse ihaldasid rändkarikat," lisas Frei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles