Reformierakond: Keskerakondlase palkamine võib tõsta Paides vee hinda

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon: Tarmo Alt (vasakult), Janno Lehemets, Joosep Kõljalg, Vello Talviste ja Andres Müürsepp.
Paide linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon: Tarmo Alt (vasakult), Janno Lehemets, Joosep Kõljalg, Vello Talviste ja Andres Müürsepp. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Reformierakond väidab pressiteates, et keskerakondlase Jaago Kuriksi palkamine AS Paide Vesi juhatuse liikmeks võib halvendada ettevõtte laenuvõimalusi, muuta kallimaks võetud laenude tagasimakseid ja kokkuvõttes tõsta vee hinda kõigile Paide inimestele.

«Paide veeettevõtte uus juhatuse liige Jaago Kuriks on endine Koeru vallavanem, kes jäi eelmise aasta kohalike valimiste järel tööta. Krediidiinfo andmetel on tegu suurte krediidiprobleemidega isikuga, kellel on viivises võlgu mitmele võlausaldajale,» seisab pressiteates.

«Paide Vesi on võtnud mitmeid laene nii pangalt kui Keskkonnainvesteeringute Keskuselt. Mõlemad laenuandjad hindavad muuhulgas ka ettevõtte juhatuse liikmetega seotud riske. Kuriksi saamisega juhatuse liikmeks on oluliselt kasvanud ASi Paide Vesi laenurisk, mis võib kaasa tuua intresside tõusu ja seetõttu surve vee- ja kanalisatsiooniteenuse hinnatõusuks, mille peavad kinni maksma kõik Paide linna veetarbijad.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles