Põhja-Eesti parimad võimlejad leiavad tee Paidesse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Egon Tintse

Sel nädalavahetusel algab Eesti populaarseim ja suurima osalejate arvuga võimlemisfestival GymnaFest.

17. korda toimuvast festivalist on aastatega kujunenud üks oodatumaid sündmusi, kus kõik liikumist ja võimlemist harrastavad rühmad saavad oma oskusi proovile panna ning võrrelda oma võimeid teistega. Kui esimestel aastatel osales festivalil 30 rühma ringis, siis tänavusel festivalil astub rahva ette üle 70 rühma 1000 osalejaga.

Festival toimub kolmes osas: 16. novembril algusega kell 13 Põhja-Eesti eelvoor Paides E-Piima spordihallis ning 17. novembril Lõuna-Eesti eelvoor Viljandi spordihoones.

30. novembril Tallinnas Vene kultuurikeskuses toimuvasse finaalvooru pääsevad eelvoorude parimad rühmad, kellede hulgast selgitatakse erinevate vanusrühmade võitjad ning GymnaFest 2013 üldvõitja. Lisaks pärjatakse parimaid eriauhindadega ja laureaaditiitliga. Üritus lõpeb aasta parimate võimlejate, treenerite ja klubide väljakuulutamise ja autasustamisega Eesti Võimlemisliidu presidendi Laine Randjärve poolt.

GymnaFest kavasid hindab žürii, kelle koosseisus on tunnustatud võimlemis- ja tantsuspetsialistid. Esinemiskavade juures hinnatakse nii kompositsiooni kui ka tehnilist sooritamist, võimlejate treenitust ja väljenduslikkust ning publikuga suhtlemise oskust.

GymnaFest eelvoorud on pealtvaatajatele tasuta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles