Õpilased varjutasid lehetoimetuse tööd

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Vahter, Eva-Marie Luts, Annika Krais, Silja Ratt.
Jürgen Vahter, Eva-Marie Luts, Annika Krais, Silja Ratt. Foto: Dmitri Kotjuh

Tänasel töövarjupäeval olid Järva Teataja toimetuses Türi põhikooli õpilased Jürgen Vahter, Eva-Marie Luts (IXa) ja Annika Krais (IXb) ning Aravete keskkooli XII õpilane Silja Ratt. Päeva jooksul said noored teada, kuidas valmib ajaleht, kuidas jõuavad uudised ja videoklipid Järva Teataja digilehte. Koos fotograafiga käisid nad Roosna-Allikul Järvamaa poiste laulupäeval.

Eva-Marie ja Annika meelest oli lehetegijate tööd kõrvalt põnev jälgida, ent praegu pole nad veel kindlad, kas tahaksid ajakirjanikuna leiba teenida. Põnev tundus neile pildistamine. Mõlemad said ka lauluvõistlusel kätt proovida soliste jäädvustades.

Silja Ratt ütles, et ajakirjanikuamet talle meeldib. "Miks mitte," ütles ta. Silja ei välistanud võimalust, et temast just selle eluala esindaja saab. Jürgeni arvates oli  kõik toimetuses kuuldu-nähtu ühtmoodi huvitav. Ometi ütles ta, et sulesepa ametit endale ei vali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles