Sada inimest vaeb Järvamaa tulevikusuundi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sargvere mõisas olevast kodanikuühiskonna konverentsist võtab osa sada inimest. Mõisa perenaine ja Sargvere MESi tegevjuht Leila Joosepson ütles, et tasapisi tuleb osavõtjaid juurde.

Osalejad olid ka aktiivsed küsimusi esitama. Näiteks küsis Argo, mida teeksid avasessioonil osalenud Ene-Liis Semper ja Artur Talvik siis, kui nad oleksid Eestimaa kuninganna ja kuningas. Artur Talvik lubas kokku kutsuda ümarlauarüütlid, Ene-Liis Semper aga kinnitas oma poolehoidu siinmail kasvanud ja kasvatatud toidule.

Kuulajatel jätkus avaarutelule rohkelt kiidusõnu. Maiko Kesküla meelest oli kõige huvitavam Ahto Külveti, Ene-Liis Semperi ja Artur Talviku julgus asju muuta. „Selline positiivne viha ja reaalne kogemus, et on võimalik küll muuta,“ ütles ta. „Kõik, mille kohta sa mõtled, et see pole Eesti Vabariigis võimalik, on tegelikult võimalik. Need inimesed on näidanud seda mitte sinult sõnades ja tegudes.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles