Viis klassi suitsuta vastu ei pidanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Järvamaal püüdis sel õppeaastal kuus kuud suitsuprii olla 19 klassi kaheksast koolist, viiel see ebaõnnestus, kusjuures katkestas ka üks neljas klass.

Oktoobris alustas üle Eesti võistlust «Suitsuprii klass» 840 klassi kokku 14 952 õpilasega. Edukalt lõpetas võistluse 78,5 protsenti osalenud klassidest.


Suitsupriina püsinud klasside vahel loositi välja 15 preemiat suurusega 5000 krooni. Preemiaraha on võimalik kasutada matka, ekskursiooni või muu klassiürituse korraldamiseks.
Loosiõnn naeratas Järvamaalt Retla kooli viiendale klassile. Klassijuhataja Sirje Kips lausus, et nad pole veel arutanud, mille tarvis raha kulutada, kuid variantidena on kaalunud veekeskusse sõitu ja teatrisse minekut.


Kips lausus, et klassis on vaid kümme õpilast, mistõttu jätkub preemiast ilmselt kahe sõidu tarvis.
Kips sõnas, et õpilasi ta veenma ei pidanud, sest nad olid kohe nõus võistlema. Retla koolist võttiski osa vaid üks klass.

TEAVE
Järvamaa «Suitsuprii klassi» võistluse lõpetajad:
Järva-Jaani gümnaasiumi IV klass, Aravete keskkooli IV, V, VI, VIII klass, Paide gümnaasiumi VIc, Xh, Xr ja XIIr klass, Laupa põhikooli IV ja V klass, Türi majandusgümnaasiumi VIb ja VIIb klass, Retla kooli V klass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles