Järvamaal tuleb liinile teinegi takso, aga vaid korraks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Oktoobri algusest Järvamaal taksoteenust pakkuv Paide Takso OÜ teenindab pühade aegu kliente endiselt ühe autoga, kuid aasta viimaseks reedeks (27.12) toob liinile ka teise masina.

Kuigi ettevõtte omanik Tarmo Piiskoppel ennustas, et pühad tulevad rahulikud, pani ta endiselt taksosõitjatele südamele, et neil tuleks valmis olla 15-20minutiseks ooteajaks. Aastavahetusel võib juhtuda nii, et kõiki kliente ei jõuagi ära teenindada.

Piiskoppel ütles, et esialgu pidi teine masin sõiduhuvilisi teenindama juba kuu keskpaigast. Probleemide tõttu töötajatega jäi see plaan tänavu teoks tegemata. „Meie plaan on endine: saada Järvamaal ööpäev ringi sõitma kaks autot,” lausus ta. „Kui rahvas harjub taksoga ära, siis tuleb muidugi nii autosid kui ka inimesi juurde muretseda. Kevadeks tahame tuua nädalavahetusteks välja pisema taksobussi. Eks ole näha, kuidas läheb.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles