Paidel ei jätku raha vetelpäästjaid palgata

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide tehisjärve ääres päikest ja vett nautijad peavad sel suvel arvestama, et rannavalvet palgata linnal tänavu raha ei jätku.
Paide tehisjärve ääres päikest ja vett nautijad peavad sel suvel arvestama, et rannavalvet palgata linnal tänavu raha ei jätku. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Kuigi soojad ilmad on Paide tehisjärve äärde meelitanud palju inimesi päevitama ja ujuma, on vetelpäästemaja uksed lukus, sest linnal pole sentigi raha vetelpäästjaid palgata.

«Vaadake, ma hüppan pommi!», «Appi, vesi on nii külm!» – nii kilkasid lapsed üleeile lõunaajal Paide tehisjärve ääres.
Kui eelmistel aastatel oli vetelpäästemaja seinalt lugeda, kui soe vesi on, siis teisipäeval läksid suvemõnude nautijate arvamused selles suhtes lahku. Vees möllanud lapsed kinnitasid, et vesi on väga soe, aga päikest võtvad vanemad inimesed ütlesid, et vesi on ujumiseks liiga külm.


Paide abilinnapea Kaido Ivask tunnistas, et linnaeelarves rannavalve tarvis raha pole. Ta loodab lähiajal vetelpäästeühinguga selgeks teha, kas vabatahtlike toest võiks tehisjärve ääres abi olla või mitte.
Ivask kinnitas, et kuigi valvet rannas pole, on vee seis jätkuvalt tähelepanu all ja kui tekib probleeme, teavitatakse sellest ka inimesi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles