"Naabriplika" kunstnik otsib Järvamaalt abilist

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 uue seriaali võtted Esnas, Järvamaal.. Pildil vasakul Andrus Eelmäe ja Loore Martma.
Kanal 2 uue seriaali võtted Esnas, Järvamaal.. Pildil vasakul Andrus Eelmäe ja Loore Martma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kanal 2 teleseriaali «Naabriplika» võttemeeskond andis suhtlusvõrgustikus Facebook teada, et otsib kunstniku assistenti. Samuti palutakse abi naabriplika kodu sisustamisel.

"Kui sul on tõsine huvi telesarja rekvisiitori-kunstniku töö vastu, oled särtsakas ja kiire kohanemisvõimega, elad Järvamaal, siis anna aga märku ja tule meie kampa," kõlab üleskutse. Sooviavaldus tuleb saata meiliaadressile marilirooba@gmail.com.

Lisaks ootavad seriaali tegijad nimitegelase, naabriplika Liisi kodu sisustamiseks kraami. "Kui sul on kodus mõni väljaviskamist ootav, tüütuks muutunud või muidu mittesobilik mööbliese, siis nüüd on võimalus tal veel korra särada," antakse "Naabriplika" Facebooki lehel teada. Oodatud on:  2kohaline diivan; tugitoolid (2 tk); vaibad; söögilauatoolid; puhvetkapp; kummut; raamaturiiul; kohvilaud; kunstlilled ja kõik muu, mis loovad kodu - raamatud, pildid, nipsasjad, linikud, voodikatted jms. Seriaali tegijate sõnul võib pakkuda põhimõtteliselt kõike, aga eelistatud on pigem vanad,  mitte laminaadist valmistatud mööbliesemed. Fotod pakutavatest esemetest tuleb saata meilile vottepaigad@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles