500-eurosed korterid läksid kaubaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuu algul pani Kareda vald enampakkumisele kaks Peetri aleviku korterit. Vallavanem Kulno Klein sõnas, et mõlemale korterile leidus ostja ning Välja 12 maja ühetoalisel korteril oli lausa mitu tahtjat. «Tekkis lausa ülepakkumise moment, lõpphind oli 551 eurot,» lisas ta.

Välja 8 majas olev kahetoaline korter leidis ostja alghinna ehk 500 euroga.

Kleini kinnitusel on  mõlemad ostjad raha vallale üle kandnud ja püüavad nüüd leida kõigile sobiva aja notari juures. «Kõik pakkujad olid Kareda valla elanikud,» täpsustas ta.

Klein on varem öelnud, et korterite põhiline probleem on küttesüsteemi puudumine. Samas on mõlemad korterelamud asustatud ja ülejäänud korteritel on omanikud olemas.

Kleini hinnangul on 500 eurot sellises seisus korteri eest maapiirkonnas õiglane hind. «Sellises suurusjärgus ostu peab inimene planeerima ja mõtlema, kas tal ikka on seda korterit vaja ning kas tal on raha investeeringuteks,» lausus ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles