Türi kaubamaja ja Konsum saavad pinda juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba sügiseks võib Türi kaubamaja müügipind olla kolmandiku jagu suurem, oktoobriks peaks olema sama suurusjärgus laienenud ka Konsum.
Juba sügiseks võib Türi kaubamaja müügipind olla kolmandiku jagu suurem, oktoobriks peaks olema sama suurusjärgus laienenud ka Konsum. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Järva tarbijate ühistu tahab septembriks Türi kaubamaja müügipinda kolmandiku jagu laiendada, oktoobriks peaks olema sama suurusjärgus laienenud ka Konsum.

Juba aastaid peetud laienemisplaanidele andis hoo sisse eelmisel reedel saabunud ehitusekspertiisi vastus, mis lubab Türi kaubamaja alumisel korrusel osaliselt vaheseinu maha võtta.
Hoone esimesel korrusel tegutsev Konsum saab ligi 300 ruutmeetrit pinda juurde Experdi tehnikakaupluse arvel, pärast laienemist on toidukauplusel kasutada 800 ruutmeetrit. «Konsum on kitsaks jäänud, sortiment ei taha ära mahtuda,» põhjendas Järva tarbijate ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu.


Konsumi laienemine puksib Türilt välja tarbijate ühistu mööblikaupluse ja selle asemele kolib oma kauba tehnikapood Expert.
Kolmsada ruutmeetrit lisapinda saab endiste laoruumide arvel ka teisel korrusel tegutsev Türi kaubamaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles