Treener kogub jalgpallist häid emotsioone

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora Järvamaa jalgpallitreener Viktor Mets hoolitseb oma kasvandike eest igal võimalikul moel. Kui vaja, aitab ta nad enne võistlusi isegi riidesse.
FC Flora Järvamaa jalgpallitreener Viktor Mets hoolitseb oma kasvandike eest igal võimalikul moel. Kui vaja, aitab ta nad enne võistlusi isegi riidesse. Foto: Andrus Eesmaa

Paide linnameeskonna treener Viktor Mets on pärit Tapalt, kus ta tegeles laskespordi ja käsipalliga, praegu on nii tema töö kui ka vaba aeg seotud suuresti jalgpalliga, mis on talle alati meeldinud.

Treener-õpetaja Viktor Mets tegeleb jalgpallikasvandikega mitmel rindel. FC Flora all treenib ta kaht noorterühma ning pärast tunde Paide ühisgümnaasiumi I, II ja III klassi õpilasi.

Lisaks on kord nädalas tema anda VIIa spordiklassi kehalise kasvatuse tund. See pole veel kõik: Mets on ka Paide jalgpallifännidele tähtsaima võistkonna, FC Flora Paide linnameeskonna treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles