Mäo möödasõit jätab inimesed tööta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäo ümbersõit
Mäo ümbersõit Foto: Nordecon

Nädala eest avatud uus Mäo möödasõit tõi esimese majandusohvri: sellest nädalast ei tööta enam kiirtoidukoht Premiumi tanklas.

Õhtuleht kirjutab, et kiirsöögikoht on koondanud kaks töötajat juba varem. Lõplik uste sulgemine jätab tööta veel neli inimest. Omanike selgitust mööda pole mõtet kohta enam pidada, sest pärast liikluse ümbersuunamist vähenes käive kümme korda.


Kiirtoidukohta ja kõrval seisvat Sämmi grilli majandava osaühingu Mäo Grill omanikfirma Mäo Invest juhataja Enno Vaab lubab siiski, et tuntud grillikoka järgi nime saanud söögikoht uksi ei sulge. Ka polnud seal esimese nädalaga suurt käibemuutust.
Apelsinimaja juhataja Kaljo Pihelgas loodab kohalikule tehnopargile ja Rakvere maanteed mööda sõitjatele, kuid tunnistab siiski, et pärast liikluse ümbersuunamist on käive kolmandiku vähenenud.


Pihelgas nägi majanduslangust ette ja koondas osa töötajaid juba poolteise aasta eest. «Majandan väga hästi ära nende jõududega, mis ma alles jätsin,» ütles ta. «Meil on normaalsed hinnad – 30 krooni praad.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles