Inspiratsiooniõhtul näeb head eeskuju

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu esitlus Tallinnas.
Raamatu esitlus Tallinnas. Foto: Erakogu.

Neljapäeval kell 16 on Paide Vanalinna kohvikus (Vee tn 1) esimese Eesti noortealgatustest kõneleva raamatu «Eestimaa eeskujud» esitlus.

Raamatu autor Merilin Piipuu andis teada, et esitlusel saab inspiratsiooni ammutada igaüks. «Räägime ideedest, teostusest ja takistustest. Järvamaa noored on juba aastaid olnud Eesti ühed aktiivseimad,» sõnas ta. «Siit on pärit ka kaks hea eeskuju konkursi (võistlust veab MTÜ Noortekonverentsid – toim.) võitjat. Esitlusel ongi võimalus kohtuda Koigi vallas tegutseva noore Ründo Mültsiga, kes kirjeldab, kuidas sündis mõte asutada muuseum ning mida selleks teha tuli.»

Piipuu lisas, et üritus on suunatud kõikidele inimestele, kel on soov oma kodukanti ja kogukonda paremaks muuta. Lisaks Ründo Mültsile kõneleb inspiratsiooniõhtul Hiiumaa lastekodulastele kingipakke teinud Reili Rand ning Ida-Virumaalt tuleb külla memmed-taadid rõõmsaks teinud Mari-Liis Küüsmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles