Noore spetsialisti stipendium ootab toetajaid

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Järvamaa noore spetsialisti stipendiumi väljaandmiseks on kõik oodatud hea tahte leppe allakirjutamisele 21. veebruaril kell 11 Järva maavalitsuse kolmanda korruse saali.

Toetusavaldust ja annetust on oodatud tegema kõik, kes peavad oluliseks noorte ja haritud spetsialistide tööleasumist Järvamaale.
«Stipendiumi väljaandmist toetavad eraisikud, organisatsioonid ja ettevõtted peavad Järvamaa arengule oluliseks hakkajate ja oskustega noorte olemasolu,» märkis sihtasutuse juhatuse esimees Valev Väljaots. «Stipendium on omamoodi tunnustuseks, et noor on asunud tööle Järvamaale
ja siin ka elab.»

Kuna stipendium on suunatud eelkõige ettevõtlusvaldkonna spetsialistide arengu toetuseks, siis on oodatud just ettevõtjate panus.
SA Järvamaa Kogukonnafond annab stipendiumi välja seitsmendat korda ning selle on varasemalt saanud 10 noort. Stipendiumi suuruseks on 600 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles