Järva Teataja ajakirjaniku lugu valiti parimate hulka

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Lukjanov.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Silvi Lukjanov. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) žürii valis esmaspäeva õhtul toimunud koosolekul välja parima maakonnalehtedes eelmisel aastal ilmunud uudise, arvamuse ja olemusloo nominendid. Olemusloo nominentide hulgas on ka Järva Teataja ajakirjaniku Silvi Lukjanovi kirjutatud lugu „Elu meesteta külas“.

Lugu kajastab Türi vallas Kahala külas elavate naiste igapäevaelu. Enamik hakkajamatest meestest käib tööle Soome, mõni on saanud koha ka kuni 20 kilomeetri kaugusel Imavere saeveskis. Nii kasvatavad noored naised suurema osa ajast lapsi ja toetavad üksteist.

Uudise nominendid on Sten Mahov Sakalas mullu 17. detsembril ilmunud looga „Riigifirma teod võtavad ääremaalt töökohti“, 18. detsembril ilmunud uudisega „President kritiseeris ametniku avaldust“ ja 20. detsembril ilmunud artikliga „Elron hakkab Viljandis magamise eest maksma“, Jüri Saar Tartu Postimehes 24. aprillil ilmunud looga „Arendaja omavolitses Supilinnas võõras aias”, 29. aprillil imunud „Oa tänava maja heidab linna asjaajamisele varju“ ja 8. mail ilmunud looga „Abilinnapea Raimond Tamm „Rääkida maja täielikust lammutamisest pole kohane"" ning Marko Suurmägi Sakalas mullu juulis ilmunud lugudega „Kaks liituva valla juhti said suure palgatõusu“, „Kaduvate valdade juhtidele terendavad hüvitis ja uus amet“ ja „Kevadine katteta palgatõus imes rahakoti sügiseks tühjaks“, teatas EALL BNS-ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles