Kutsehariduskeskus tutvustab Kehras kutseharidust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskus
Järvamaa kutsehariduskeskus Foto: Järvamaa kutsehariduskeskus

Järvamaa kutsehariduskeskus tutvustab kutseharidust homme Kehras koos 14 teise kutseõppeasutusega kutsevalikupäeval «Kutseharidus – võitjate võimalus».

Algatus kutsevalikupäeva korraldada tuli Kehra gümnaasiumi direktorilt Urve Rannaäärelt, kes peab oluliseks, et noored valiksid endale õppimiseks eriala, mis neile tõsiselt sobib ja neid huvitab.
SA Innove juhatuse liiga Tõnis Arvisto ütles, et paljud tulevased hinnatud ja hea palgaga spetsialistid tööturul on kutseharidusega. «Enam kui pooled neist töötajatest, keda vajab järgmise kümne aasta jooksul meie tööturg, on just ametialase haridusega,» lausus ta.
Infopäev algab kl 11 ja lõpeb umbes kl 14.
Infopäevas osalevad Haapsalu, Järvamaa, Narva ja Tartu kutsehariduskeskus; Tallinna ehituskool, Tallinna transpordikool, Tallinna polütehnikum ja Tallinna teeninduskool; EMA merekool, Väike-Maarja õppekeskus, Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskool ning Hiiumaa ja Kuressaare ametikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles