Türilase maailmameistritiitel jäi eelujumisse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

Taliujumise maailmameistrivõistluste esimesel võistluspäeval pääses türilane Merle Vantsi eelujumise põhjal finaali küll parima ajaga, kuid lõppvõistlusel tuli leppida kolmanda kohaga.

Rovaniemis toimuvatel taliujumise maailmameistrivõistluste eilsel esimesel võistluspäeval 25 meetri rinnuliujumises võistelnud türilane Merle Vantsi tunnistas, et hommikul oli eelujumises kohe selline hea minek, mida finaalis enam ei tundnud.

„Ju andsin eelujumises endast kõik, kuid selles tihedas konkurentsis kolmas koht saavutada on ka hea tulemus. Olen õnnelik,“ sõnas Türil aastaid taliujumisega tegelev kehalise kasvatuse õpetaja.

Võit läks Venemaale ja teise koha saavutas soomlane.

Taliujumise maailmameistrid selguvad Vantsi sõnul 25 meetrises jõele tehtud basseinis ujudes. „Mida jõe keskme poole rajale pääsed, seda enam aitab ujumisele ka jõevool kaasa,“ täpsustas ta. 25 meetri rinnuliujumises õnnestus Vantsil kaheksarajalises basseinis ujuda viiendal rajal.

Täna võistleb Vantsi vabaltujumises. Kell 11.39 on start 25 meetri eelujumisele ja kell 14.46 hüppab Vantsi veelkord vette, et läbida distantsi 50 meetrit vabalt eelujumine.

Homme selguvad parimad taliujumise teatevõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles